Sök
Stäng denna sökruta.

Allegio Hemservice

Allegio Hemservice erbjuder dig avlastning i hemmet och hjälper dig med de vardagssysslor du behöver hjälp med. Vi skräddarsyr servicetjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. För oss är varje uppdrag lika viktigt.

Här är några exempel på populära hushållsnära tjänster som vi erbjuder. Kontakta din lokala verksamhet för att få reda på mer om vad just de kan hjälpa dig med:

Hemservice städning

Städning

Vi på Allegio Hemservice har lång erfarenhet av hemstäd. Städning och andra hushållsnära tjänster blir bäst när samma person kommer hem till dig varje gång.
Hemservice fönsterputs

Fönsterputs

Vi ser till att dina fönster är skinande rena. Låt våra duktiga fönsterputsare ta hand om dina smutsiga fönster så att du får tid över till annat.
Hemservice Trädgård

Trädgård

Vi kan trädgårdsarbete och gräsklippning! Vi kan snabbt hjälpa till när tiden blir knapp eller arbetet lite för tungt för att klara på egen hand.
Hemservice IT-hjälp

IT-tjänst

Vi på Allegio Hemservice har god erfarenhet av IT-relaterade tjänster. Hos oss jobbar kunniga medarbetare med stor kunskap om dagens IT-teknik.

Vad kostar Allegio Hemservice?

Varför välja Allegio Hemservice?

Alltid samma städare

En av våra utbildade städproffs väljs noggrant ut och städar hos dig samma tid och samma veckodag. Detta för att lära känna ditt hem och utföra högsta kvalitet av städning.

Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av låna bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Schyssta villkor

Vi har kollektivavtal med Almega och våra medarbetare får självklart betald semester, pension, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av oss och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti under 10 dagar.