Sök
Stäng denna sökruta.

IT-tjänst i hemmet

Vi på Allegio Hemservice har god erfarenhet av IT-relaterade tjänster. Hos oss jobbar kunniga medarbetare med stor kunskap om dagens IT-teknik. Behöver du till exempel hjälp med att installera bredband och router från en leverantör eller att konfigurera ett trådlöst nätverk så kan en av våra medarbetare hjälpa dig snabbt och enkelt. Till exempel kan vi hjälpa dig med:
  • Felsöka en dator
  • Skapa ett mailkonto
  • Installera smart TV med väggfäste
  • Hjälpa dig att starta upp din nya smartphone och ge dig utbildning i hur den fungerar
Det spelar ingen roll om din dator är en PC eller Mac eller om du har en surfplatta. Behöver du utbildning, göra ett felsök eller öppna ett mailkonto har vi på kunskapen att hjälpa dig med detta. Vi hjälper dig med att installera och uppdatera mjukvara samt med att installera den hårdvara som krävs.

Tjänsten täcks av RIT-avdraget

Vår service inom IT-tjänster i hemmet täcks av RIT-avdraget, det vill säga RUT-avdrag för så kallade IT-tjänster. Det som täcks av RIT-avdraget är till exempel installationer, reparationer samt underhåll av det som rör data och informationsteknik. Avdraget täcker även utbildning och rådgivning inom området.

Vill du anlita oss för IT-hjälp?

Fyll i bokningsförfrågan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala Allegio-kontor. Berätta vad du vill ha hjälp med och när vi ska komma.