Jobba med oss på Allegio!

Namnet Allegio kommer från latinets legio som betyder “utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder den bästa tjänsten när vi också har den bästa och mest engagerade medarbetargruppen!

Idag är vi många medarbetare utbildade till undersköterskor, städare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi är alltid intresserade av att träffa nya duktiga personer som brinner för omsorg och service på vårt sätt. För att passa hos oss är det viktigaste att du är prestigelös, engagerad och har en genuin vilja att hjälpa andra människor. Hos oss finns en familjär stämning med korta beslutsvägar.

Schyssta villkor

Kollektivavtal med schyssta villkor som pensioner och försäkringar – vi erbjuder goda villkor mer årlig lönehöjning.

Flexibelt schema

Hos oss kan du  som undersköterska arbeta mån-fre utan helg, vi har också rena kvälls- och helgschema utifrån behov.

Friskvård

Som medarbetare hos Allegio får du 2 500 kronor i bidrag för träning/friskvård varje år.

Digitala

Allt som behövs för arbetet finns i mobilerna: schema, kontaktuppgifter, avvikelsehantering, rutiner. Gör ledighetsansökan direkt i mobilen och få lönebeskedet i Kivra.

Specialisering

Hos oss har vi anställda städare på flera enheter. Undersköterskor ska fokusera främst på omsorgen!

Kompetensutveckling

Vi satsar på kompetensutveckling och vill att våra medarbetare ska kunna växa i företaget. Just nu är fokus att utbilda alla verksamheter i Demens och personcentrerad omsorg.

Vad våra medarbetare tycker

Våra lediga tjänster

Vi annonserar lediga tjänster hos Arbetsförmedlingen. 

Finns det inga aktiva annonser är du alltid varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Du hittar kontaktuppgifter till din lokala Allegio här.