Städning

Behöver du hjälp med städning hemma? Kontakta oss!

Vi på Allegio Hemservice har lång erfarenhet av hemstäd. Städning och andra hushållsnära tjänster blir bäst när samma person kommer hem till dig varje gång. Då kan du som kund känna dig trygg med att resultatet av städningen blir bra. Så jobbar vi med städning och hushållsnära tjänster hos Allegio Hemservice.

Vi anpassar vår städhjälp efter dina behov

Allegio erbjuder skräddarsydd städning, från enstaka storstädningar till återkommande uppdrag, vi hjälper till med bland annat:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, lampor, hyllor m.m
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror

 Vi kan självklart även hjälpa till med fönsterputs som en del av städningen, eller beställ den här beställ denna tjänst separat. beställ denna tjänst separat.

Så här gör du för att köpa hemstäd

Fyll i bokningsförfrågan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala Allegio-kontor. Berätta hur du vill ha din städning och när vi ska komma.

Att tänka på inför städning

Kontrollera gärna att du har en fungerande dammsugare, städutrustning, golvmopp, dammtrasa samt rengöringsmedel innan vi dyker upp. Om du inte har en dammsugare eller städmaterial, meddela oss detta i förväg. Är du osäker på vad som behövs hjälper vi dig gärna med att köpa in extra rengöringsmedel.

olika typer av Städ

Veckostädning

Veckostädning är en av våra mest populära tjänster. Du bokar då städning på löpande basis. Periodicitet och antal timmar bestämmer du själv. Eftersom vi inte har några start/framkörningsavgifter eller bindningstider kan du när som helst boka om eller avboka städningen.

Flyttstädning

När det är dags att byta boende kan Allegio Hemservice hjälpa till med flyttstädningen. Vi berättar mer om hur en flyttstädning går till, och hur du gör för att boka, på sidan för flyttstädning.

Grovstädning

Behöver du en rejäl grovstädning i ett garage eller källarförråd? Då kan Allegio Hemservice självklart hjälpa till. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Varför välja allegio hemservice?

>Alltid samma städare

En av våra utbildade städproffs väljs noggrant ut och städar hos dig samma tid och samma veckodag. Detta för att lära känna ditt hem och utföra högsta kvalitet av städning.


>Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av låna bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.


>Schyssta villkor 

Vi har kollektivavtal med Almega och våra medarbetare får självklart betald semester, pension, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

>Nöjd-kund-garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av oss och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti under 10 dagar. 

© Copyright Allegio Omsorg 2021