IT-tjänster i hemmet

Vi på Allegio Hemservice har god erfarenhet av IT-relaterade tjänster. Hos oss jobbar kunniga medarbetare med stor kunskap om dagens IT-teknik. Behöver du till exempel hjälp med att installera bredband och router från en leverantör eller att konfigurera ett trådlöst nätverk så kan en av våra medarbetare hjälpa dig snabbt och enkelt.

Detta kan vi hjälpa dig med:

  • felsöka en dator
  • skapa ett mailkonto
  • installera smart TV med väggfäste
  • hjälpa dig att starta upp din nya smartphone och ge dig utbildning i hur den fungerar

 Det spelar ingen roll om din dator är en PC eller Mac eller om du har en surfplatta. Behöver du utbildning, göra ett felsök eller öppna ett mailkonto har vi på kunskapen att hjälpa dig med detta. Vi hjälper dig med att installera och uppdatera mjukvara samt med att installera den hårdvara som krävs. Så här gör du för att köpa it-tjänster

Fyll i bokningsförfrågan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala Allegio-kontor. Våra timpriser kan variera något beroende på tjänst och ort. Kontakta ditt lokala kontor för att få en korrekt prisuppgift.

Vår service inom IT-tjänster i hemmet täcks av RIT-avdraget, det vill säga RUT-avdrag för så kallade IT-tjänster. Det som täcks av RIT-avdraget är till exempel installationer, reparationer samt underhåll av det som rör data och informationsteknik. Avdraget täcker även utbildning och rådgivning inom området. 

Varför välja allegio hemservice?

>Alltid samma

En av våra Hemservicemedarbetare väljs noggrant ut och hjälper dig vid samma tid och samma veckodag. Detta för att lära känna ditt hem och utföra högsta kvalitet av hemservice.


>Inga bindningstider

Våra kunder stannar för att tjänsten är bra, inte på grund av låna bindningstider. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.


>Schyssta villkor 

Vi har kollektivavtal med Almega och våra medarbetare får självklart betald semester, pension, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

>Nöjd-kund-garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av oss och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti under 10 dagar. 

© Copyright Allegio Omsorg 2021